29 / 03 / 2024

Altın Emlak Pazarlama

Altın Emlak Pazarlama

Altın Emlak Pazarlama Müdürü Mehmet Koçyiğit, tarım arazilerinde ön alım (şufa) hakkının bilinmediğini ifade etti...

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Gram altın Haziran'da tam bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, gram altının Haziran'da tam bu kadar olacağını duyurdu! Acilen bakın, sakın kaçırmayın! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Altın Emlak Pazarlama Haberi

Altın Emlak Pazarlama

6537 sayılı toprak koruma kanununda geçen 8/i maddesinde "Tarımsal arazilerin satılması hâlinde sınırdaş tarımsal arazi malikleri de önalım hakkına sahiptir” hükmü bulunuyor. Onalım hakkı ise, bir paydaşın taşınmaz üzerindeki payını kısmen veya tamamen üçüncü bir kişiye satması halinde diğer paydaşlara bu satılan payı öncelikle satın alma yetkisi veren bir haktır. Bu durum tarım arazilerinde ise komşu parsellerde de geçerli.

Alıcılar bilmiyor 

Uygulamanın birçok tarım arazisi alan tarafından bilinmediğine dikkat çeken Altın Emlak Pazarlama Müdürü Mehmet Koçyiğit, “Yerli ve yabancı birçok yatırımcı tarafından gelişme potansiyeli olan kabul edilen Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde tarım arazileri satın alınıyor. Bu bölgeleri gelişme potansiyeli nedeni ile “Altın Daire” olarak adlandırıyoruz. "Altın Daire” Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri ile başladı ve 1915...