20 / 04 / 2024

altın kg fiyatı

altın kg fiyatı

Altın piyasasında, en düşük 396 bin 812 TL en yüksek 398 bin 870 TL'yi gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,06 artışla 398 bin 800 TL'den tamamladı.

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı belli oldu. Buna göre 1 kg altının fiyatı 1 milyon 730 bin liraya yükseldi.

Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!

ABD'nin Haziran ayı enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarını etkiledi. Altın gram fiyatı, tarihinde ilk defa ons tarafından desteklenerek 1640 TL seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

BIST 100 Endeksi yüzde 2,86 değer kaybetti, altın geriledi!

BIST 100 endeksi, gün içinde 5.392,80 puanı görerek yükseldi, ancak gün sonunda yüzde 2,86 düşüşle tamamlandı. Altın kilogram fiyatı da yüzde 0,9 azalarak 1 milyon 479 bin liraya geriledi.

Altının kilogram fiyatı yükseldi! 1 kg altın 1 milyon 372 bin TL oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası`nda standart altın kilogram fiyatı  1 milyon 372 bin lira oldu.

Geriledi! Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu?

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı geriledi. Altını kilogram fiyatı 1 milyon 420 bin TL'ye geriledi.

Altın Fiyatlarındaki rekor seviyeler, düğün masraflarını etkiliyor!

Altın fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı ve bu durum, evlenen çiftlerin ve düğüne katılanların bütçelerini olumsuz etkiliyor. Gram altın satış fiyatı 1267 TL'ye kadar çıkarken, düğün hazırlığı yapan vatandaşlar için geçici çözümler arayışı başladı. Ayrıntılar aşağıda yer almaktadır...

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...

Elinde altın ve gümüşü olanların yeni rotasını açıkladı! İslam Memiş'ten kehanet gibi tahmin

Altın fiyatları hareketli grafiği ile yatırımcıların ilgi odağında kalmayı sürdürüyor. Yurt içinde altın gram fiyatı düşüşe rağmen halâ yüksek seviyelerde bulunurken, finans uzmanı İslam Memiş alım yapmayı düşünenlere uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 22 ayar,18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira? Son dakika

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişle başladı. Bilezik fiyatları ise resmen fırladı. Peki bugün altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç lira? 

Son dakika altın fiyatları: Bilezik fiyatları bugün ne kadar ? 9 Nisan 22,18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Altının ons fiyatı 2008 dolar olurken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18,ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! 22 ayar bilezik, 18 ayar ve 14 ayar bilezik kaç TL? 7 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor.Yatırımcılar ise güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı 2007 dolar olurken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira?

altın kg fiyatı Haberi

altın kg fiyatı

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 398 bin 800 TL'ye çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, altın piyasasında, en düşük 396 bin 812 TL en yüksek 398 bin 870 TL'yi gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,06 artışla 398 bin 800 TL'den tamamladı.

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 841 milyon 351 bin 656,91 TL işlem miktarı da 2.148,26 kilogram oldu. Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi ise  871 milyon 860 bin 98,68 TL...