26 / 04 / 2024

altın ne olur

altın ne olur

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Güne değer kayıpları için başlayan altın için uzmanlara göre hava puslu görünüyor. Altın 48 saat sonra bu kadar olacak...

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar tetikte bekliyor. Peki altın bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? Yatırımcılar hazır olun!

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra düşmeye başladı. Ardından ABD enflayon oranlarının açıklanması ile dip seviyelere kadar geriledi. Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın ne olacak; altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın ve dolar için hafta sonu uyarısı geldi! Kırmızı çizgi...

Fed faiz kararının açıklanması, Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelen olumsuz haberler ile birlikte bir hafta geride kaldı. Geçtiğimiz hafta altın ve döviz piyasası hareketli geçti. Yatırımcılar, altın ve dolar almak için tam kolları sıvarken uzman isimden uyarı geldi...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

altın ne olur Haberi

altın ne olur

Altın fiyatları son dakika gelişmeler ytırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merakla takp ediliyor. Yatırımcılar  altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi? soruları üzerine uzmanlardan yorumlar gelmeye başladı. Bu hafta altın için kritik gelişmeler yaşanacak. Çarşamba günü yayımlanacak olan Fed'in son toplantı tutanakları ve perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyon rakamları etkili olacak. Altın fiyatları 48 saat sonra bu kadar olacak...

Altın fiyatları 2,5 senenin dip rakamlarını gördü. Altın fiyatları yıl başından bu yana yüzde 12 değer kaybetti. Fakat geçen hafta altının yükselişe geçmesi ile ons bazından altın 1700 doları geçti. Yeni haftaya gram altın 34 TL değer kaybederek başladı. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın 48 saat sonra böyle olması bekleniyor.

FED TUTANAKLARI ALTINA YÖN VERECEK

Çarşamba günü...