19 / 04 / 2024

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra düşmeye başladı. Ardından ABD enflayon oranlarının açıklanması ile dip seviyelere kadar geriledi. Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın ne olacak; altın düşecek mi yükselecek mi?



Şerife Aydın

Altın fiyatlarında bu hafta sert dalagalanmalar yaşandı. Doların yükselmesi ile altın piyasası düşmeye başladı. Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar endişeyle bekliyor. Altının kaderi adeta yeniden yazılıyor. Altın ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? işte altın için merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön