20 / 04 / 2024

altın ne olacak

altın ne olacak

Dolar kurunun düşeceği ile ilgili yorumlarda bulunan Necmettin Batırel'den bu sefer altın uyarısı geldi. ''Almayın'' diyerek uyaran Batırel altının çakılacağını söyledi.

Altın için hava puslu... Altın fiyatları 48 saat sonra bu kadar olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Güne değer kayıpları için başlayan altın için uzmanlara göre hava puslu görünüyor. Altın 48 saat sonra bu kadar olacak...

Elinde altın ve doları olanlar hemen bakın! Resmen tarih verildi! Bu fiyatlar ilk kez açıklandı

Altın ve dolar fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Elinde altın ve doları olanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. Resmen tarih verildi, altın ve dolar bu kadar olacak.

Altın cazibesini geri kazanıyor! Resmen kabus yaşattı! Herkes şimdi hemen altın fiyatlarına baksın

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları son üç haftadır düşüşe geçerek 1000 TL'nin altına geriledi. Yatırımcılarına resmen kabus yaratan altın fiyatları şimdi bu kadar oldu...

''Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

Milyonlarca kişi altın ve doların ne olacağını merak ediyor. İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak'' Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyerek altın ve dolar için seviye açıkladı. 

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Duyan inanamadı! Altında bunu boşa beklemeyin, olmayacak

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş altını olanlar ya da altın almak isteyenler için flaş açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili o açıklamaları...

Altın 2 ay sonra bu rakamları görecek! Her şey tepetaklak olacak! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar ''altın fiyatları ne olacak, altın düşecek mi, yükselecek mi'' sorularının yanıtlarını araştırırken ünlü analistler 2 ay sonra altın fiyatlarının ne olacağını açıklandı...

Piyasaların nabzını yükseltecek tarih belli oldu! Dolar, altın, bitcoin, euro, petrol fiyatları değişiyor...

Geçtiğimiz hafta ABD'de açıklanan enflasyon rakamları piyasaları etkiledi. Altın, dolar, euro ve bitcoin fiyatlarında değişiklikler olurken bu hafta ise tüm gözler o gelişmeye çevrildi. Bu hafta piyasalarda neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Altın fiyatları bu hafta 2022 senesinin zirvesine çıktı. 5 ayın üzerine rekor kıran altın fiyatları bu haftayı yükselişle kapattı. Gram altın 1.000 lira sınırına dayandı. Peki altın gelecek hafta ne olur? İşte merak edilenler...

Altın Kahini İslam Memiş elinde gram altını olanları uyardı! Gram altın 1.000 lira oluyor! Tarih verildi...

Altın Kahini İslam Memişi, elinde bir gram altını olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Gram altında 1.000 lira seviyesi için tarih verdi ve altın yükselişe devam edecek mi sorusunu cevapladı.

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar tetikte bekliyor. Peki altın bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? Yatırımcılar hazır olun!

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra düşmeye başladı. Ardından ABD enflayon oranlarının açıklanması ile dip seviyelere kadar geriledi. Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın ne olacak; altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın yere düşmekle pul olmaz: Altın fiyatlarındaki düşüşe aldanan kaybedecek!

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra sert düşüşe geçti. Gram altın şu anda 909 liradan işlem görüyor. Altın ve para Uzmanı İslam Memiş 900 lira seviyesinin altının kalıcı olmadığını söyledi ve Temmuz'u işaret etti...

Dolar ve altını enflasyon korkusu sardı!

Altın ve dolar fiyatı dün ABD'dekie 40 yılın zirvesini gören enflasyon rakamları ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamlaeından sonra hareketlendi...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Nisan ayını işaret etti ve uyardı! Herkes görecek...

Gram altında beklentisinin 1,450 lira olduğunu sık sık gündeme getiren Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş bu sefer farklı konulardaki açıklamaları ile karşımıza çıktı. Nisan ayını işaret etti, herkes görecek dedi..

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düşüş yaşayan altın bugün güç topluyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederek kayıplarını gidermeye çalışıyor. Yatırımcılar ise heyecanla altın fiyatlarını takip ediyor. Peki  26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

altın ne olacak Haberi

altın ne olacak

Doların düşeceğine yönelik açıklamalarda bulunan Betırel, bu sefer altının da çakılacağını söyledi ve yatırımcıları ''almayın'' diyerek uyarıda bulundu.

ALTIN ÇAKILACAK ''ALMAYIN''

Necmettin Batırel, 'Dolar Rusya - Ukrayna savaşında çatışmaların yeniden tırmanacağına yönelik işaretlerle birlikte Ekim ayının en yüksek seviyesine çıktı, ons üzerinde baskı oluşturdu.' ifadesini kullandı.

Necmettin Batırel, ''ABD para politikasında sıkılaştırmaların devam edeceği beklentilerinin artması nedeni ile  jeopolitik risklerin yatırımcı güveni üzerinde baskı oluşturarak güvenli liman olarak ABD dolarına yönelmesi altın fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. 

Dolar, Rusya-Ukrayna savaşında çatışmaların yeniden tırmanacağına yönelik işaretler ile birlikte Ekim ayının en yüksek seviyesine çıktı, ons üzerinde baskı oluşturdu. 

Yüksek borçlanma maliyetleri fiyatlandıkça ve enflasyonla ilgili endişelere arttıkça borsa yatırım fonları aracılığıyla uzun vadeli stratejik altın talebi gelecekte toparlanabilir. 

Perşembe günü gelecek ABD TÜFE’si kilit öneme sahip...