24 / 04 / 2024

Ankara'nın ilk AVM'si yeniden açılıyor!

Ankara'nın ilk AVM'si yeniden açılıyor!

Ankara'da Çankaya Köşkü'nün hemen altında yer alan ve uzun süredir kapalı olan şehrin ilk AVM'si Atakule, yeniden açılıyor. Atakule'de, kule kısmı korunurken, mağazaların yer aldığı kısım ise yıkılmış durumda...



Ankara'da Çankaya Köşkü'nün hemen altında yer alan ve uzun süredir kapalı olan şehrin ilk AVM'si Atakule, yeniden açılıyor. Ankara'nın simge binalarından birisi olan Atakule'de, kule kısmı korunurken, mağazaların yer aldığı kısım ise yıkılmış durumda. 


Binada mağazalar farklı bir mimari ile yeniden tasarlanacak. Tarman Grup İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Atakule'yi tekrar kentin kalbinin attığı bir yaşam merkezi haline getirmek için yola çıktıklarını s öyledi. Projenin mimarı A Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Öztürk, "Atakule'de hayata geçirilecek yeni yaşam işlevleriyle sosyal bir buluşma mekanı yaratmak hedefleniyor" dedi.Projenin, konsept, kiralama ve pazarlama çözüm ortağı Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş ise Atakule'nin hedef kitlesini, "Kent yaşamının merkezinde olmayı seven, moda ve yaşam trendlerinin öncüleri" şeklinde tanımladı. 



Dünya 


Geri Dön