19 / 04 / 2024

altın uzman yorumları

altın uzman yorumları

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağı ile ilgili bombayı patlattı. Uzman, altın için korkunç rakam vererek, o tarihi işaret etti...

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek, altın alacaklar için net açıklamalar da bulundu.

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altının 3 bin lira olacağını söyledi. 

Altın fiyatları 2500 lira tahmini! İşte o kritik tarih

Altın uzmanı İslam Memiş, Ortadoğu'da artan gerilim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları için çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Memiş, 2024 yılı için gram altın tahmini 2500 TL'ye revize etti. İşte tüm detaylar...

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

Altın fiyatlarında 7 ay sonda bir ilk! Alım fırsatı geldi mi? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında 7 aydır böylesi hiç görülmedi. Ons altında tarihi düşüş sürerken, gram altında da gerileme yaşanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş alım fırsatı olup olmadığını açıkladı.

Altın kahini İslam Memiş 'Bu fırsat bir daha gelmeyecek' deyip uyardı

Altın fiyatları son dakika gelişmesi. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, dolar çarpıcı uyarılar geldi. İslam Memiş, altın konusunda 'Bu fırsatlar bir daha gelmeyecek' diyerek uyardı.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

altın uzman yorumları Haberi

altın uzman yorumları

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağına dair açıklamalar yaptı. Uzman isim durdu durdu sonunda bombayı patlattı. Altın için korkunç rakamı açıklayarak o tarihi işaret etti.

Jake Klein'e göre altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte o korkunç rakamlar...

KORKUNÇ RAKAMI AÇIKLADI

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, enflasyon oranlarının yükselişine devam etmesi halinde altının ons fiyatının gelecek yıl 2 bin doların üstüne çıkacabileceğini belirtti.

Klein'e göre altına olan desteğin artacağı ve altın fiyatlarının yükselecek ve ons altın 2000 doları...