26 / 04 / 2024

altın yükselmeye devam edecek mi

altın yükselmeye devam edecek mi

Altın Kahini İslam Memişi, elinde bir gram altını olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Gram altında 1.000 lira seviyesi için tarih verdi ve altın yükselişe devam edecek mi sorusunu cevapladı.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Altın fiyatlarında yükseliş başladı! 19 Ocak Cuma canlı altın fiyatları!

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Altı fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altının 3 bin lira olacağını söyledi. 

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

altın yükselmeye devam edecek mi Haberi

altın yükselmeye devam edecek mi

Altın Kahini İslam Memiş elinde gram altını olan vatandaşları uyardı.  Gram altın için 1000 lira seviyesini gündeme getiren Memiş, tarihi açıkladı ve yatırımcıların ''altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi?'' sorusunu da cevapladı.  

Memiş öncelikle, ''Geçen haftadan beri yükseliş trendlerini görüyoruz. Ben varlıklarımıza sahip çıkmamız gerektiğini, satış yapanların zarar edeceği bir dönemde olduğumuzu ifade etmiştim. Temmuzda yeni pik seviyeleri göreceğimizi de ifade etmiştim. Haziranda iç gelişmeler ancak temmuz ayında devam mı tamam mı modelinde bir arayışta olacağımızı ifade etmiştim" diye konuştu.

GRAM ALTINDA TARİH VERİLDİ 1.000 TL OLUYOR

''Gram altın şu anda 959 lira seviyesinde. Temmuzda 1000 lira üzerinde bir rakamla yola devam edecek ancak haziranda bir mola vereceğiz. Neden haziran, birazdan bunun da mesajını tekrar vermiş olacağım. Haziran ilk haftasından...