16 / 04 / 2024

Altındağ başpınar

Altındağ başpınar

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

Hendek Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Hendek Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı'nda Başpınar mahallesinin imar planları görüşüldü.

Altındağ kentsel dönüşümde Ankara'nın yıldızı oldu!

Altındağ, Başkentin en karlı emlak yatırım bölgesi haline geldi. Bölge, amortisman süresinin en kısa olduğu ilçe olarak Ankara genelinde birinci sıraya yükseldi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edildi!

Ankara Altındağ'daki Başpınar Mahallesi'nde belirlenen alan riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Altındağ başpınar Haberi

Altındağ başpınar

Doğantepe Mahallesi’nde güneş gibi parlayan çarşı ve düğün sarayı projesi tamamlandı. Tesisin alt katında hizmet verecek olan Yunus Market’in açılışı, Altındağlıların katıldığı bir törenle gerçekleşti. Marketin açılış kurdelesini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kesti. Açılışa Altındağlıların hayır duaları eşlik etti. Kısa bir süre sonra diğer bölümleri de hizmete girecek olan yatırım, Altındağlılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.


“Bu çarşı büyük bir eksikliği ortadan kaldırdı.”


Başkan Tiryaki törende yaptığı konuşmada, Altındağ’daki gelişimin büyük bir hızla devam ettiğini, her geçen gün Altındağ’da yeni işletmeler açıldığını söyledi. Altındağ’daki dönüşümün herkes tarafından takip edildiğini dile getiren Başkan Tiryaki, bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Tiryaki, Doğantepe Mahallesi’ne yapılan çarşının büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını vurgulayarak “Yapılan bu çarşılar Altındağ’ın daha modern bir hale gelmesine...