29 / 03 / 2024

Altındağ dev park projesi

Altındağ dev park projesi

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Belediye, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki 300 gecekonduyu yıkıyor.

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi. Hemen bakın...

Altında dudak uçuklatan rekor rakam şimdi geldi! Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek

Altın fiyatları ABD büyüme verilerinin açıklanmasının ardından gerilemeye başladı. Altın fiyatları tam düştü derken altında uçuklatan rekor rakam geldi. Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek.

Gram altında yangın yeri! 2 dev kurum gram altın için saat verdi! Gram altında flaş gelişme...

Gram altın fiyatları dolar/TL'deki yükselişin ardından hızla yükselmeye başladı. Ons altın FED  başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak olan bu akşam yapılacak olan açıklamalara odaklandı. 2 dev kurum gram altın için saat verdi. İşte gram altında flaş gelişme...

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Altındağ dev park projesi Haberi

Altındağ dev park projesi


Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki 300 gecekonduyu yıkıyor.


“Altındağ’da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.”


Kısa bir süre önce Altındağ’ın tüm mahalleleri gibi Doğantepe Mahallesi’nin de büyük bir hızla değişeceğinin müjdesini veren Başkan Tiryaki  “Altındağ’da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor. Doğantepe Mahallesi’ne yapacağımız bu dev park için de yüzlerce gecekonduyu yıkmamız gerekti. Kararlı tavrımızla yıkımlarımızı sürdürüyoruz. Çok az bir işimiz kaldı....