16 / 04 / 2024

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.



Ankara Altındağ Belediyesi, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm Altındağlıların rahatça faydalanacakları bir yeni spor merkezinin daha yapımını tamamladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karapürçek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan dev spor tesisi, Altındağlıların yanı sıra başkentlilerin ihtiyaçlarını da karşılayacak. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yer alacak tesisle, Altındağ sporun merkezi olacak. 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahasını bünyesinde bulunduracak olan tesisin inşaatı bitti.

ÇOCUKLARIMIZIN DAHA SOSYAL OLMASINI SAĞLIYOR

Altındağlı çocukların sporla iç içe bir yaşam sürmelerini çok önemsediklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Altındağlı çocukların küçük yaşlardan itibaren spor yapmasını istiyoruz. Çocuklarımız eğitim dönemleri boyunca temel dersler ile kendilerini geliştiriyorlar. Ayrıca, performans isteyen voleybol, basketbol, futbol gibi dersler onların hem fiziksel, hem psikolojik olarak gelişmelerini, hem de sosyalleşmelerini sağlıyor. Yapımını tamamladığımız spor tesisi şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Sporun yaşam standartlarını artırdığını ve kaliteli bir hayat sağladığının altını çizen Başkan Balcı, Altındağ'ın çeşitli bölgelerinde benzer tesislerin yapılacağını söyledi.


Geri Dön