16 / 04 / 2024

AltınOran evleri nerede

AltınOran evleri nerede

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim yapılıyor...

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri nerede?

Sinpaş Altın Oran projesinde 1 oda 1 salondan 6,5 oda dublekse kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor. Peki Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri nerede?

Sinpaş Altınoran'da son 40 ev!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Altınoran Evleri Ankara'nın Çankaya İlçesi 'nde inşa ediliyor. Teslimleri devam eden projede son 40 daire kaldı.

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Kalekent Evleri nerede?

Gül Proje, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kalekent projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. "Kalekent Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri nerede?

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Evleri nerede bilgisi haberimizde yer alıyor.

Eyüp Palas Evleri nerede?

Yeşilpınar Eyüp Palas Evleri'nde son 1+1 dairelerin fiyatı 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gül Proje imzası ile yükselen Eyüp Palas Evleri satış süreci devam ediyor. Peki Eyüp Palas Evleri nerede?

G - Yoo Evleri nerede?

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G-Yoo Inspired by Starck projesinin satış süreci başladı. Proje 721 adet konuttan meydana geliyor. Peki G - Yoo Evleri nerede?

Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 54 daire ve 6 konaktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Peki Beykonak Evleri nerede?

Selçuklu Evleri nerede?

Selçuklu Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde dairelerin alanları 119 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor...

Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

Kartal Cordella Twins Evleri nerede?

Cordella Twins projesi 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Cordella Twins evleri nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

AltınOran evleri nerede Haberi

AltınOran evleri nerede

Büyük kolaylıklar sağlayan teknolojik alt yapı sayesinde sakinler, misafirler için taksi, bozulan musluk için tamirci çağırma imkanı buluyor. Site yönetiminden gelen mesajların dokunmatik Interra paneller üzerinden okunma imkanının bulunduğu sistem üzerinden ayrıca fatura ödemeleri de yapüabiliyor. Interra dokunmatik panel hizmetler menüsünde tüm sorunlarının çözümü için güçlü imkanlar sunuluyor. Tüm fatura ve aidatlar için ödeme noktası olarak da işlev gören sistem aynı zamanda Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden sağlanan veri akışını da aktarıyor. 


Oluşturulan sistem ile ayrıca, IMKB'dan anlık verilere, döviz ve altın fiyatları bilgilerine ve Ankara Trafik Koordinasyonumdan bilgi almak da mümkün oluyor. 4 etaplı projenin teslim tarihi ise Aralık...