23 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

Toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılan The İstanbul Veliefendi projesi 786 adet daireden oluşuyor. Peki satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?



The İstanbul Veliefendi Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim. 15 blok ve 1 rezidans kule halinde yükselen  The İstanbul Veliefendi  satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi Residence 'de dairelerin alanları 3+1'lerde 188 metrekare, 4+1'lerde ise 212 metrekareden oluşuyor. Projede daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa edilen The İstanbul Rezidans Veliefendi'de 3+1 daireler 1 milyon 200 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

YDA The İstanbul Residence Veliefendi'de daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 2. etabı satışa sunulan projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 120 aya kadar vade yapılabiliyor.


The İstanbul Veliefendi Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında kuaför, lounge, fitness center, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, bellboy, concierge, oda servisi, vale parking hizmetleri, reception, kuru temizleme mevcut.


The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


YDA The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön