19 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim!

The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

Satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 486 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.



YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında yükselen Zeytinburnu  The İstanbul Veliefendi  15 blok ve 1 rezidans olarak inşa ediliyor. Proje 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Koç Holding'e ait arazide yükselen projede son 110 daire satışa sunuldu.


Toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa edilen The İstanbul Veliefendi Rezidans 'ın ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar 120 ay vadelendirilebiliyor. 


The İstanbul Veliefendi Zeytinburnu projesinde 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4 oda 1 salon daireler 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Rezidans; Topkapı'ya 4 kilometre, Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafede yer alıyor. 


İstanbul Veliefendi Evleri projesinde fitness center, kuru temizleme, reception, concierge, kuaför, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu,bellboy, lounge, oda servisi, vale parking hizmetleri gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


The İstanbul Veliefendi Konutları nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön