25 / 04 / 2024

altınözü akamber köyü kamulaştırma

altınözü akamber köyü kamulaştırma

Hatay Zeytincilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü hizmet binasının yapımı ve uygulama bahçelerinin kurulması amacıyla Altınözü ilçesine bağlı Akamber Köyü ve Kozkalesi Köyü'nde acele kamulaştırma yapılacak...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında büyük fırtına! İşte 5 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları!

FED'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Uzman İslam Memiş'ten altın piyasasında büyük yükseliş uyarısı! Ekim ayı fırsatı kaçmaz!

İslam Memiş, yatırımcılara çarpıcı bir uyarıda bulundu. Gram altının değerindeki beklenen yükselişle ilgili önemli tahminlerde bulunan Memiş, yatırımcıları bu fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

altınözü akamber köyü kamulaştırma Haberi

altınözü akamber köyü kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7618

Hatay İli, Altınözü İlçesinde bulunan ve ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, Hatay Zeytincilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü hizmet binasının yapımı ve uygulama bahçelerinin kurulması amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 6/4/2015 tarihli ve 4477 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Kamulaştırma yapılacak parseller