27 / 04 / 2024

Altınşehir\'e imar müjdesi

Altınşehir\'e imar müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Altında bomba rakamlar! Gram altın rekora adım adım ilerliyor! 20 Şubat 2024 altın fiyatları

Ons altın bugün 2023 dolar seviyesine devam ederek yükselişe geçti. Kapalıçarşı'da altın fiyatları rekora adım adım ilerlerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 20 Şubat 2024 altın fiyatları.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Altın için alım fırsatı! Ons altın 2.018 dolara geriledi!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altındaki bu düşüş yatırımcılar için birer akım fırsatı sunuyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

SSK ve BAĞ-KUR'lulara Eylül 2023 müjdesi! Paralar peş peşe yatırılıyor, hemen hesaplarınıza bakın!

SSK ve BAĞ-KUR'lulara peş peşe ödeme müjdesi geldi... Bu tarihlerde acilen hesaplarınızı kontrol edin...

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Altın için alım fırsatı doğdu mu? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Merak edilen soruları Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yanıtladı. "Ben olsam" diyen uzman isim, rakam vererek gram altında görülmesi zor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altınşehir\'e imar müjdesi Haberi

Altınşehir\'e imar müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir Güvercintepe mevkisinde 120 bin kişinin yaşadığı 3 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararı, oy birliği ile kabul edildi.

Alınan kararla Başakşehir'e bağlı Güvercintepe mevkisindeki konutların yıkılıp yeniden yapılması için de imar artış hakları, 500-1000 metrekare arasındaki parsellerde imar artış yüzde 15 olurken, 1000-2000 metrekare arası parsellerde yüzde 20, 2000-5000 metrekare arası parsellerde yüzde 30, 5000 metrekareden  büyük parsellerde ise  yüzde 40 imar artışı...