25 / 04 / 2024

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Altın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

İzmir için son dakika deprem uyarısı! Jeofizik Mühendisleri Odası açıkladı: Yaklaşık 6.5 büyüklüğünde... 

Jeofizik Mühendisleri Odası tarafından, İzmir'in Konak ve Karşıyaka gibi ilçelerinde zeminin çok zayıf alüvyon tabakadan meydana geldiğine dikkat çekildi ve deprem uyarısı yapıldı.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Jeofizik Mühendisleri Odası'ndan şok açıklama: Binaların temeli zemine bağlı tasarlanmamış ve yatay demirler eksik! 

Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Sinancan Öziçer, yıkım meydana getiren depremlerin ardından "Binalar bırakın son yönetmeliği 1975 veya 1995 yönetmeliğine uygun şekilde dahi yapılmış olsa bu kadar can kaybı yaşanmazdı" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Fahrettin Altun'dan Karabağ'ın imarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun karabağ'daki yeniden imar sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun, Kanal İstanbul Projesi'nin Türkiye'nin en prestijli projesi olduğunu dile getirdi. 

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Haberi

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Altın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...