18 / 04 / 2024

Aman Properties Gayrimenkul iletişim

Aman Properties Gayrimenkul iletişim

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat! İspatlayamazsınız yandınız! 

Mülk sahibi ile kiracı arasında gayrimenkul kiralanırken bir kontrat imzalanıyor. Ancak bazı kişiler bu aşamayı atlayabiliyor. Peki, Kira sözleşmesi yoksa kiracı ve ev sahibinin hakları ne olur? Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat!

Noterden gayrimenkul alıp satacaklar aman dikkat! Bunu yapmadan sakın imza atmayın! 

Gayrimenkul alım satımlarında başlayan bu yeni dönemin ardından, dolandırıcılık ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler gündem oldu. Peki noterden gayrimenkul alıp satacaklar nelere dikkat etmeli?

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Ev alıp satacaklar aman dikkat! Tapuda bunu yapana ceza yağacak! 

Ev alıp satacaklar aman dikkat...Gerek gelir vergisini düşürmek gerek daha az tutarda tapu harcı ödemek için gayrimenkulün satış değerini düşük gösterenlere ceza yağacak... İşte detaylar...

İstanbul Küçükçekmece'de gayrimenkul satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.S.S. ve Ibrahım Al Bahrı tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul iletişim Haberi

Aman Properties Gayrimenkul iletişim

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2- Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir, menkul rehni alabilir...