20 / 04 / 2024

amasra bayram turizm hedefi

amasra bayram turizm hedefi

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, yaptığı açıklamada turistlerin beklenilenden fazla talep gösterdiğini belirterek "Bayram süresince en az 60 bin turistin geleceğini umuyoruz" dedi.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Bayramca Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bayramca Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Bayram Küçüjkhazar tarafından kuruldu.

Bayram tatili 9 güne uzayınca turizmde hareketlilik başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesi ile yaptığı ilk toplantının ardından aldığı kararları açıkladı. Erdoğan, kararlarını açıklarken Kurban Bayramı öncesi iki günün de idari izin ilan edilmesi ile beraber tatilin 9 olacağını söyledi. Bunun üzerine turizm sektöründe hareketlilik başladı.

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Bgatur İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgatur İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Bayram Akkuş ve Birhat Ant ortaklığında kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Habay Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Habay Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Bayram tarafından kuruldu.

amasra bayram turizm hedefi Haberi

amasra bayram turizm hedefi

Çok sayıda tarihi eserin yanı sıra doğal güzellikleri, balık ve salata ağırlıklı mutfak kültürüyle turistlerin ilgisini çeken Amasra'da bayram için otel ve pansiyonlardaki odaların tamamı rezerve edildi. Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, yaptığı açıklamada Helenistlik dönemden Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin, 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini söyledi. Resmi ve dini tatillerde özellikle Ankara ile çevre illerden çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını belirten Timur, "Ankara'nın en yakın sahili ve İstanbul'a yakınlığıyla büyük şehirlerdeki insanların tercihi olan amasra her bayramda ciddi yoğunluk yaşıyor" dedi. 


Otellerde yer kalmadı

Bu yaz sezonunun gerek yağışlar gerekse sıcak havanın mevsim normallerinin altında bulunması nedeniyle geç başladığını anlatan Timur "Bu durum, Ramazan Bayramı için ilçeye olan ilgiyi artırdı. Bayram otel...