16 / 04 / 2024

amber dekor

amber dekor

Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Çeyiz düzecekler müjde! BİM'de 6'lı dekor Keramika tabak 169 TL! BİM aktüel kataloğu 3 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM'in 3 Cuma 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, BİM'de bu hafta hangi ürünler var? İşte BİM online kataloğu 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi kuruldu!

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi Fatih'te Mohammed Anas Alrajeh tarafından kuruldu.

Hf Dekor Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Dekor Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Alaeddin Haznevi tarafından kuruldu.

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Solmaz tarafından açıldı.

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevilay tarafından kuruldu.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

amber dekor Haberi

amber dekor

Teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasiteleri açısından seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Seramiksan, seramik üretiminde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla dikkat çeken marka, dünya trendlerini yakından takip ediyor ve yükselen trendler doğrultusunda serilerini geliştiriyor. Tüketicilerine “İyi tasarım herkesin hakkı” sözünü veren Seramiksan, Amber dekorları ile de yaşam alanları için estetik çözümler sunuyor.


Seramiksan’ın Amber dekorları, gri rengin uyumunu altın yaldız ve siyah ile dikkat çekici bir hale getiriyor. Geometrik tasarımı ve parlaklığıyla dikkat çeken dekorlar, yaşam alanlarına hareketli bir görünüm kazandırıyor.20x60 seçeneklerinde parlak olarak üretilen Amber Dekor, banyo ve ev dekorasyonuna asil bir görünüm sağlıyor. Amber dekorların; siyah, beyaz, kırmızı ve gri seçenekleri bulunuyor.


Fiyat ve ürün bilgileri


20*60 parlak serisi ( beyaz-gri)- 31,70 TL/m2

20*60...