25 / 04 / 2024

A.Mohammed S Alajlan

A.Mohammed S Alajlan

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, A.Mohammed S Alajlan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi' nde kuruldu.

Zekai Erşan'dan Bosna'ya yatırım çağrısı!

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekai Erşan, Türkiyeli iş adamlarına Bosna Hersek'e yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı yaptı, “İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı ile kentimiz için yeni bir dönem başlayacak.

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım çağrısı!

Astana Uluslararası Finans Merkezi Başkanı Kayrat Kelimbetov, “Türkiye bizim Asya ve Avrupa piyasasına kapı açan stratejik ortağımızdır. dedi. Kayrat Kelimbetov Türkiye ile işbirliği çağrısında bulundu.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri!

Toplamda 54 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 108 bin 584 liradan başlangıç gösteriyor. TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri TC. Ziraat Bankası Aşkale Şubesinde gerçekleştirilecek.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Gebze Çayırova'da kentsel dönüşüm çağrısı yapıldı!

Çayırova belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısının en önemli konusu Emek ve İnönü Mahalleleri oldu. Meclis üyeleri tarafından mahalleler için vatandaşın lehine olmak koşulu ile kentsel dönüşüm projesinin derhal hazırlanması çağrısı yapıldı.

Onur Öngün'den doğudaki vatandaşlara evinizi satmayın çağrısı!

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Sabri Yiğit'ten sınır iller için yatırım çağrısı!

abri Yiğit, en çok göç veren şehirler arasında yer alan Kars, Ardahan ve Iğdır’a yapılacak yatırımlarla destek olunmasının bölgenin gelişmesi açısından önemine değindi ve işadamlarına bölgeye yatırım çağrısı yaptı.

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, A.Mohammed S Alajlan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi' nde kuruldu.

Gayrimenkul sektörü, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı!

Yeni kurulacak hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılması" talebinde bulunan inşaatçı ve müteahhitler, kentsel dönüşüm seferberliği çağrısı yaptı.

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Yeni kurulacak hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılması" talebinde bulunan inşaatçı ve müteahhitler, kentsel dönüşüm seferberliği çağrısı yaptı.

A.Mohammed S Alajlan Haberi

A.Mohammed S Alajlan

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, A.Mohammed S Alajlan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu. 


Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...