26 / 04 / 2024

anadolu çarşısı görselleri

anadolu çarşısı görselleri

150 milyon lira yatırım bedeli ile Çayırova'da konumlandırılan ve 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde Anka Yapı tarafından inşa edilen Anka Yapı Anadolu Çarşısı iletişim bilgileri...

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Küresel piyasalar yön arıyor! Risk algısı güçleniyor! 

Küresel piyasalarda, resesyon ve enflasyon ikileminde artan belirsizliklerle risk algısı güç kazanmayı sürdürürken, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin pozitif haber akışı sınırlı da olsa risk algısının törpülenmesini sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorine çarşamba günü tam bu kadar indirim geliyor! Sürücülere Mayıs müjdesi! 

Sektör kaynaklarının aktardığına göre motorin fiyatlarına çarşamba günü indirim geliyor. Peki motorine ne kadar indirim yapılacak? İşte BP, Total, Petrol Ofisi, Shell, Opet 1 Mayıs 2023 fiyat listesi...

700 bin işçinin gözü kulağı bu haberde! Çarşamba günü belli oluyor!

2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde işçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü bir araya gelerek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Sony hayranları için mutlu bir haberimiz var. Merakla beklenen Sony'nin Xperia 1V modeli piyasaya çıktı ve sevenlerinin beğenisine sunuldu. İnternetten görselleri merak edenler için bu haber biçilmiş kaftan. Meraklısı iççin hazırlanan bu haberi mutlaka okuyun

Benzin ve motorinde sürpriz! İşte 11 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin kaç TL? İşte 11 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

anadolu çarşısı görselleri Haberi

anadolu çarşısı görselleri

Anka Yapı Anadolu Çarşısı iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Çayırova'da yükseliyor. 21 bin metrekare arsa alanı züerinde konumlandırılan Anka Yapı Anadolu Çarşısı iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. 


Anadolu Çarşısı Çayırova projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Proejede; 495 konut ve 220 ticari ünite bulunuyor. Ayrıca içinde 15 bin metrekare kapalı alanın yer aldığı Anka Yapı Anadolu Çarşısı projesinde dükkanlar 1 yıl sonra teslim edilecek.


Anka Yapı Anadolu Çarşısı iletişim!


Anka Yapı Anadolu Çarşısı ulaşım bilgilerine göre projeye 444 38 11 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Anadolu Çarşısı ulaşım!


Anka Yapı Anadolu Çarşısı ulaşım: Anadolu Çarşısı Çayırova adres bilgileri: Akse Mah. 526. Sok. No:40 Çayırova


Tel : 444 38 11

Web:...