25 / 04 / 2024

anadolu projeleri

anadolu projeleri

Anadolu şehirlerinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 15 yılda yapılan yatırımlarla şehirlerin hızla geliştiğini söyledi.

Anadolu'nun her yeri yatırım ve cazibe merkezi oldu!

Onur Öngün: "Önceden yatırım düşünenler İstanbul, Ankara ve birkaç sahil kenti dışında herhangi bir yerle ilgilenmezdi. Ancak şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu" şeklinde konuştu.

Ömer Faruk Başaran: Yeni projelerin adresi Anadolu kentleri olacak!

ASİAD Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucusu ve Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, gayrimenkul projelerinin yeni adresinin Anadolu kentleri olacağını söyledi...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Anadolu Yakası projeleri!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş “Anadolu yakasında uygun olabilecek lokasyon ve proje özelliklerini” değerlendirdi...

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

anadolu projeleri Haberi

anadolu projeleri

Bitlis, Batman, Afyonkarahisar, Ankara, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa ve Eskişehir’de temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerdeki eğitim, sağlık, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve sanayideki yatırım projelerini değerlendirdi.

Bitlis’e 4 bin konut, 9 katrilyon yatırım

TOKİ Dergi'deki habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis temaslarında, şehre kazandırılan 4 bin konutluk toplu konut projesiyle Bitlis’in şehircilik alanında ufkunun açıldığını söyledi. 281 kilometre yol inşası, 8 Ağustos tünelleri ve demiryollarının yenilendiğini anlatan Erdoğan, Bitlis’te artık modern bir üniversitenin de bulunduğunu hatırlattı. Sağlık ve turizm alanında yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, tarihi köprülerin yenilenmesi ve Nemrut Dağı Krater Gölü'nün turizme açılmasıyla yeni destinasyonların oluştuğunu belirtti. Şehre toplamda 9 katrilyon yatırım yapıldığını söyleyen Erdoğan, “Feribot inşa edecek tesisler kurduk, üretilen feribotlardan ilki hizmete girdi. Şehrin içme suyu sorununu 2045’e...