29 / 03 / 2024

anadolu sigortanın yeni binası

anadolu sigortanın yeni binası

Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü de taşındı.

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Çekmeköy oldu!

Yatırımcıların Anadolu yakasındaki yeni gözdesi Çekmeköy. Yüzde 75’i yeşil alandan oluşan yerleşim yerinde, birçok markalı konut projesi yer alıyor. Metro hattı projelerinin de etkisiyle, ilçedeki konut fiyatları son 5 yılda ikiye katlandı.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Dolapdere İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi!

Koç Çağdaş Sanat Müzesi inşaatının sürdüğü Dolapdere, İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi olacak. Dolapdere’yi mesken tutan ilk galeri Dirimart oldu. Başka galeriler de sırada.

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binası 28 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, cumartesi günü Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan, İstanbul’un Fethi Kutlamaları'nda olacak.

Batman'nın Yeni Mahallesi'ne taziye evi yapılacak!

Taziye evinin olmadığı Batman'ın Yeni Mahalle bölgesinde bir hayırsever yurttaş, arsa bağışında bulundu. Arsa bağışıyla taziye evi bulunmayan mahalleye yeni taziye evi yapılması kararlaştırıldı.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

anadolu sigortanın yeni binası Haberi

anadolu sigortanın yeni binası


Anadolu Sigorta, 2001'den beri faaliyet gösterdiği Levent İş Kuleleri'ndeki Genel Müdürlük ofisini Kavacık'taki yeni yerine taşıdı. Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü, Merter İş Merkezi'nde faaliyet gösteren Kontakt Merkezi ve Kadıköy K2 Plaza'da faaliyet gösteren Banka Sigortacılığı Müdürlüğü de taşındı. Böylece Bölge Müdürlükleri haricinde tüm Genel Müdürlük birimleri tek bir çatı altında toplanmış oldu. 

Anadolu Sigorta'nm yeni yeri çevre dostu yeşil bina olma özelliği de...