25 / 04 / 2024

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.



Avrupa Yakası'nın yerini kapmaya çalışan Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anadolu Yakası'nda yapılan mega yatırımlarla gayrimenkul fiyatları da arttı. Bölgeyi daha değerli hale getiren 3. Köprü, metro-metrobüs yatırımları,  Marmaray  Avrasya Tüneli projesi ile markalı projeler hızlandı. 


MARKALI PROJELER HIZLANDI

Bölgede merkez olarak Kadıköy, Kartal, Maltepe ve Ümraniye öne çıkıyor. Ancak bu lokasyonlarda fiyatların belli bir la Anadolu Yakası'nın yeni gelişim noktalan da yatıranlarda gözde olmaya başladı. Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli gibi yeni akslar ulaşım sayesinde merkeze yakınlaşmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu noktalarda pek çok gayrimenkul firması markalı konut yatırımım hızlandırdı. Yanı sıra Anadolu Yakası, ofis pazarı için de yeni bir potansiyel oluşturuyor. Başta İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sayesinde gelişen Ataşehir ve Ümraniye olmak üzere yeni yatırımlar devam ediyor. Şehir otellerinin tercihi de bu bölgedeki projelerden yana oluyor.

 

 

Anadolu Yakası konut projeleri için tıklayın

 


 


Geri Dön