29 / 03 / 2024

anadolu üniversitesi emlak bölümü

anadolu üniversitesi emlak bölümü

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eskişehir Meslek Yüksekokulu, emlak sektörüne nitelikli eleman desteği sağlamak için Emlak ve Emlak Yönetimi adıyla yeni bir program açtı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

Son aylarda emekli promosyonları başta olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları da gündemden düşmüyor. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liralık promosyonun ardından bir promosyon haberi daha geldi.

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

Banka promosyonlarıyla ilgili ilk rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık yüksek bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının faydalanacağı bildirildi.

10 bin 25 bin değil TEB rekor promosyon miktarını şimdi açıkladı!

Banka promosyonlarıyla ilgili rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının yararlanacağı belirtildi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

anadolu üniversitesi emlak bölümü Haberi

anadolu üniversitesi emlak bölümü

AÜ Rektörlüğünden alınan bilgiye göre, 2007-2008 öğretim yılında ön kayıtla 30 öğrenci alan programa katılanlar, bilgisayardan emlak finansmanına, emlak pazarlamasından emlak değerlendirme ilkelerine, gayrimenkul mevzuatından halkla ilişkilere kadar geniş bir yelpazede eğitim alacak.

İki yıllık eğitim sonunda 30 iş günü staj yapan öğrenciler, emlak sektöründe çalışabilir duruma gelecek.

Eskişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kudret Özdaş, kamuoyunda mortgage (tut sat) olarak bilinen Konut Edindirme Yasasının emlak alım ve satım işleriyle uğraşacaklar için yeni düzenlemeler getirdiğini, artık bu alanda...