28 / 03 / 2024

Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vasip şahin

Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vasip şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı yapılıyor.

Vasip Şahin Anadolu Yakası Afet Yönetim Merkezi’ni inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı yapılıyor.

2001 yılında Anadolu Yakası'nda da plazalar yükselmeye başlamış!

2001 yılında Maslak-Levent hattı gibi Anadolu Yakası'nda da plazalar yükselmeye başlamış. Anadolu Yakası'nda Kozyatağı, Bostancı ve Altunizade'de yükselen iş merkezleriyle birlikte bölgede kiralar da yükselmeye başlamış.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sultanbeyli’de buluştu!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Haziran ayı toplantısı, Sultanbeyli’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliğinde yapılan yapılan toplantıda gündem değerlendirildi ve ilçelerin sorunları masaya yatırıldı.

Anadolu Yakası'nda konut fiyatları ikiye katlandı!

İstanbul'daki dev projeler, Anadolu yakasındaki emlak fiyatlarını hızlı artırdı. İstanbul Boğazı'nı Marmaray, inşaatı devam eden tüp geçit, metro hatları, üçüncü köprü, kentsel dönüşüm uygulamaları derken, Avrupa yakasındaki fiyatlar arttı.

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vasip şahin Haberi

Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vasip şahin


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin’e, insani standartlara uygun acil barınma çözümleri ile afetzedelere yardım konularında kurumdaki yetkililer detaylı bilgi verdi.


Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin aynı zamanda, Kızılay Marmara Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi ile Lojistik Depo olarak da kullanılması düşünülüyor. Bina 8.455 m² idari bina, 9.000 m² kapalı depo, 10.000 m² açık depo alanına sahip.


İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı...