26 / 04 / 2024

Anadolu Yakası projeler

Anadolu Yakası projeler

İstanbul Anadolu yakasındaki gayrimenkul piyasası son dönemlerde oldukça hareketli. Geliştirilen yeni metro projeleriyle beraber çoğu ilçede fiyatlar fırlarken, artışın önümüzdeki dönemde de süreceği tahmin ediliyor

Anadolu Yakası konut alacak yabancının peşine düştü!

Anadolu Yakası yabancıya konut satışında iddiasını artırıyor. Bölge yapılan yeni yatırımları ve Bağdat Caddesi'ni yurt dışında tanıtarak yabancıya daha fazla konut satmayı amaçlıyor. İşte görüşler...

İşte Maltepe, Tuzla, Kartal ve Sancaktepe'deki konut projeleri...

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli sınırına doğru yeni konut projeleriyle genişliyor. Anadolu Yakası'ndaki yeni tamamlanan ve süren projelerin toplamı yaklaşık 40 bin konuttan oluşuyor. İşte projeler...

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor!

Coldwell Banker Ant ofisi olarak hizmet vermeye başlayan sektörün tecrübeli ismi Ergün Yenen, “Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor” dedi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

Turgay Tanes: Mega projeler Anadolu Yakası'nın kaderini değiştirecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Anadolu Yakası'nda konut fiyatları ikiye katlandı!

İstanbul'daki dev projeler, Anadolu yakasındaki emlak fiyatlarını hızlı artırdı. İstanbul Boğazı'nı Marmaray, inşaatı devam eden tüp geçit, metro hatları, üçüncü köprü, kentsel dönüşüm uygulamaları derken, Avrupa yakasındaki fiyatlar arttı.

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Anadolu Yakası projeler Haberi

Anadolu Yakası projeler


Anadolu yakasında son yıllarda birçok noktada yeni konut projeleri yükseliyor. Markalı projeler yakanın çehresini değiştirirken, 2016 yılında açılacak olan Üsküdar - Sancaktepe metrosuyla beraber çoğu ilçede gayrimenkul fiyatları yükselişe geçecek.


Video: İstanbul Metro Haritası!


ÜSKÜDAR


Üsküdar, Anadolu yakasının en eski yerleşim yerlerinden biri. Yıllardır İstanbul Anadolu yakasındaki ulaşım ağının merkez noktalanndan olan ilçe, Marmaray'ın da gelmesiyle beraber değerini daha da yükseltti. Denizyolu ve...