19 / 03 / 2024

Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor!

Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor!

Coldwell Banker Ant ofisi olarak hizmet vermeye başlayan sektörün tecrübeli ismi Ergün Yenen, “Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor” dedi.



Gayrimenkul sektörünün 20 yıllık tecrübesiyle danışmanlıkta  güvenilir ismi Ergün Yenen, artık Coldwell Banker  Ant ofisi ile Kızıltoprak/İstanbul'da hizmet verecek.


Coldwell Banker  Ant olarak, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker Türkiye çatısı altında hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirten tecrübeli isim CB Ant Kurucusu ve CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de yeni emlak yasası ile birlikte gayrimenkul danışmanlığına olan ilginin katlanarak artacağına dikkat çekerek, “Coldwell Banker Türkiye olarak sektörümüzde dünya ortalamasının üzerinde  büyüyoruz. Tecrübe, kurumsal hizmet ve eğitim denince ilk sırada Coldwell Banker geliyor. Sektörde uzun yıllardır birlikte yol aldığımız profesyonellerle aynı çatı altında en iyi hizmeti vermek üzere çalışacağız. Coldwell Banker  Ant olarak, sektöre eğitimli gayrimenkul danışmanlarını kazandıracağız. Coldwell Banker’da olmamızın en önemli nedeni eğitime verilen önceliktir. Bu hassasiyet bize danışanlara verdiğimiz önemin göstergesidir. Gayrimenkul danışmanlığında her konseptin özel eğitimi vardır.  Bu eğitimi vermek bizim için önemlidir. CB Ant olarak yenilikçi bir anlayışla ilerleyeceğiz. Ofislerimizi Türkiye genelinde farklı lokasyonlarda büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

DEV PROJELER ANADOLU YAKASI’NI UÇURUYOR

Ergün Yenen, “Deprem ve tsunamiden etkilenmeyecek, üstün güvenlik özellikleriyle sığınak olarak da kullanılabilecek Avrasya Tüneli, şehrin iki yakasındaki giriş ve çıkışlarına yakın bölgelerdeki gayrimenkul ürünlerinin de fiyatını artırdı. Kızıltoprak, Bağdat Caddesi başta olmak üzere Anadolu Yakası’nda da primlenme oranı hızla arttı. Ulaşım projeleri konut fiyatlarını her zaman artırır. Özellikle "mega" olarak tabir edilen Avrasya tüneli gibi projelerin bölgelerindeki evlere değer kazandırdı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile birlikte Anadolu Yakası’nda emlak fiyatları tarihin en yüksek seviyesini görecektir” dedi.

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olan Ergün Yenen, Amerikan Ulusal Gayrimenkul Derneği (NAR) ve Mortgage Derneği Üyesidir.  Profesyonel kariyerine 1984 yılında Erzurum Deprem Evleri İnşaatı saha mühendisi olarak başlayan Yenen, Libya, Suudi Arabistan ve Rusya’da da uluslararası gayrimenkul  geliştirme projelerinde geliştirme danışmanlığını ve bir dönem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yapımında da görev üstlendi.


Geri Dön