19 / 04 / 2024

Anadolubank genel merkezini nereye taşıyor

Anadolubank genel merkezini nereye taşıyor

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

Camşid Kuçarov: Türk iş adamlarına 3 gün içinde vize vermeyi hedefliyoruz!

07 Eylül 2017 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştiren Özbekistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Camşid KUÇKAROV ve beraberindeki heyet Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Gülben Ergen, derneğinin genel merkezini kiraya veriyor!

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı.

2017 inşaatta fırsat yılı olabilir!

16 Ocak'ta İstanbul Nişantaşı'ndaki Genel Merkezini açacak 1A Plus'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, 2017 yılının emlak ve inşaat sektörü için bir fırsat yılı olabileceğini söyledi.

Şişecam Topluluğu, genel merkezini Tuzla’ya taşıdı!

Şişecam Topluluğu, genel merkezini Tuzla’ya taşıdı. Çalışanlarına sağlıklı ve esnek bir çalışma ortamı sunan Şişecam Genel Merkezi, küçük ve keyifli bir mola vermek isteyen çalışanları için özel olarak tasarlanmış yeme-içme, eğlence ve dinlenme alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Ayakkabı Dünyası'nın genel merkez ofisi LAMP 83 ile aydınlatıldı!

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, sektörünün lider firmalarından Ayakkabı Dünyası’nın İstanbul’daki yeni genel merkezini aydınlattı.

Hill International Şirket Merkezini Philadelphia’ya taşıdı!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na ziyaret!

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Ataşehir'de bulunan genel merkezini ziyaret etti. Kassanov İstanbul Finans Merkezi projesi hakkınde detaylı bilgiler aldı...

Ziyatdin Kassanov Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti!

Ziyatdin Kassanov Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti. Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Ataşehir’de bulunan genel merkezini ziyaret etti.

Kredi faizine indirim yeni yılda!

Piyasa faizindeki düşüşün sektöre etkisini yorumlayan Anadolubank Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, 2015 başında kısa vadeli faizlerde indirim beklediklerini, volatilitesi bol bir yıla girildiğini söyledi.

KİM, 20 milyon TL'lik lojistik merkezinin inşaatını tamamladı!

İstanbul Hadımköy'de 20 milyon TL yatırımla inşaatına haşladığı lojistik merkezini tamamlayan KİM, Genel Merkezini de Hadımköye taşıdı. 26 bin metrekarelik merkez sayesinde mağazalaşma çalışmalarına da hız verecekleri açıklandı...

Denizbank, Finansbank ve Anadolubank genel merkezini taşıyor!

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

HSBC Londra'daki genel merkezini satışa çıkardı!

HSBC, genel merkezini satışa çıkardı. Londra’daki en pahalı ofis binası olarak bilinen yapının en az 1,85 milyar dolara satılması bekleniyor. Bina, 2007’de 1,83 milyar dolara satılarak şehirdeki en pahalı gayrimenkul haline gelmişti...

Sertrans Logistics, lojistik merkezini bir araya topladı!

25’inci yılına Hadımköy’ deki yeni lojistik merkezinde giren SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.

Anadolubank genel merkezini nereye taşıyor Haberi

Anadolubank genel merkezini nereye taşıyor


Son yıllarda sektörde yaşanan hızlı büyüme karşısında adeta kabına sığmamaya başlayan bazı bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor. Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.


Bankacılık sektörü son yıllarda bilançolarında yaşadığı hızlı büyümeyi, fiziki alanda da iyiden iyiye hissetmeye başladı. Finansal alanda hızlı büyüyen bankaların şube ve personel sayısında önemli artışlar yaşanırken, ‘ana kumanda merkezi’ olan genel müdürlük binaları da bu büyüme karşısında yetersiz kalmaya başladı.


YILLIK KİRASI 20 MİLYON DOLAR

Deyim yerindeyse artık kabına sığamayan bazı bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor. Denizbank, Anadolubank ve Finansbank önümüzdeki aylarda yeni merkezlerine taşınıyor. İstanbul Esentepe’de 8 ayrı binada genel müdürlük faaliyetlerini yürüten Denizbank, kasım ayından itibaren yine Esentepe’de bulunan Torun...