25 / 04 / 2024

anadoluda bayi arayan hazır muftak şirketleri

anadoluda bayi arayan hazır muftak şirketleri

İnşaat sektörünün ivmesiyle hızla büyüyen hazır mutfak sektörü, 2,2 milyar TL büyüklüğe ve 39 milyon dolarlık ihracata ulaştı. Yakın coğrafyada önemli projelere miza atan sektör, açacağı yeni şubeler için bayilik arıyor...

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan açıklama kapsamında kurum içinde çalışacak personel alımı yapılacak. İşte iş arayan mühendisler için yayımlanan ilanın detayları!

İŞKUR’dan iş arayan kişilere müjde! Güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR’dan yeni iş ilanları yayımlayarak iş arayan vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. İlköğretim mezunu olan pek çok vatandaşı işe alacak olan İŞKUR, bir müjdeli haber daha verdi. Gerekli olan koşullar ise sonunda belli oldu. İşte İŞKUR’un iş ilanı ile ilgili tüm merak edilenler...

İş arayan vatandaşlara müjde! Bekçi alımı başvuruları başladı! Bekçi maaşı ne kadar?

İş arayan milyonlarca müjdeli haber İŞKUR’dan geldi. İŞKUR’da bekçi ilanları 13 Ekim’de başladı. İşte detaylar…

İş arayan vatandaşlar buraya! DSİ 18 – 55 yaş arası personel arıyor! Sakın tarihleri kaçırmayın

Milyonlarca iş arayan vatandaşa müjde devlet kurumu Devlet Su İşleri’nden geldi. Devlet Su İşleri, 18 ile 55 yaş arasında personel alacağını duyurdu… İşte detaylar…

İş arayan ilkokul mezunlarına müjde! En az ilkokul mezunu 4310 kamu personeli alınacak!

İŞKUR iş arayan en az ilkokul mezunu vatandaşlar için yeni iş ilanlarını yayımladı. Toplam 4310 personelin alınacağı iş ilanı detaylarını sizler için inceledik. Peki başvuru şartları ne, son tarih ne zaman? İşte ayrıntılar...

İş arayan herkes E-devletten başvurabilir! Lise mezunu personeller alınacak!

İş arayan herkesin yakından takip ettiği iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alım ilanını yayınladı. İşte o ilanın detayları...

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amel Bahri tarafından kuruldu.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

anadoluda bayi arayan hazır muftak şirketleri Haberi

anadoluda bayi arayan hazır muftak şirketleri

İnşaat sektörünün ivmesiyle hızla büyüyen hazır mutfak sektörü, 2,2 milyar TL büyüklüğe ve 39 milyon dolarlık ihracata ulaştı. Yakın coğrafyada önemli projelere miza atan sektör, açacağı yeni şubeler için bayilik vererek de girişimci adaylarına fırsatlar yaratacak. Sektördeki şirketler özellikle Anadolu şehirlerinde büyümeyi hedefliyor. 


Hazır mutfak sektörü, inşaat sektörünün hızlı gelişimiyle birlikte özellikle son birkaç yıldır hızla büyüyor. 

1980 li yıllardan bu yana girişimcilerin çabalarıyla büyük gelişme gösteren sektör, bugün yenilikleri takip eden, kendi tasarımlarını üreten, markalaşmış, kaliteli ve seri üretim yapan, Avrupa ile yarışacak kalitede firmalara sahip. 

Türkiye'de 60'dan fazla markalı mutfak üreticisi bulunuyor. Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği'nin (MUDER) araştırmasına göre, hazır mutfak sektörü 2013 yılında yaklaşık 980 bin adetlik üretime ve 2,2 milyar TL büyüklüğe ulaştı. 


Sektör,...