26 / 04 / 2024

Anahtar Teslim iletişim

Anahtar Teslim iletişim

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Merter Çelik Tarafından kuruldu.

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi!

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim!

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı Yedi Mavi projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim!

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 436 konutun yer aldığ Resim İstanbul Nefes etabı, 2017 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Moment İstanbul Evleri iletişim!

Moment İstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje İstanbul Adalet Sarayı’na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Pendik KorkmazKaya Life iletişim!

Pendik KorkmazKaya Life iletişim için 0216 506 18 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

Aypark Residence iletişim!

Aypark Residence iletişim için 444 61 91 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplamda 217 adet konutun yer aldığı proje 1 yıl sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Anahtar Teslim iletişim Haberi

Anahtar Teslim iletişim

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Merter Çelik Tarafından kuruldu.
Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi konusu:
1-TürkiyeCumhuriyeti kanunlarının izin verdigi her türlü ticari emtia almak satmak, ithalat ve Ihracatım yapmak. 2-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 3-Yurt Içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye sınırlan içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...