20 / 04 / 2024

anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi

anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Kentsel dönüşümde anahtar teslim dönemi!

Garanti Mortgage'ın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğiyle, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği proje, pilot uygulamanın yapılacağı İstanbul'da, İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Atay: Eski ve riskli yapıların kentsel dönüşümünü başlattık!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline hızlı ve nitelikli yöntemler kat sahiplerine sunuldu.

Hikmet Haspolatlı: Dönüşümün değer artışı vatandaşa kalacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage'ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesini (İNDER)öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi detayları

Çevre Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi ile ne değişecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi İstanbul'da tanıtıldı!

"Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha hızlı ve nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteği çerçevesinde Garanti Mortgage’in, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” İstanbul’da İNDER öncülüğünde uygulanacak.

Bakanlık anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi başlatıyor!

Riskli yapıların dönüşümü için çevre ve şehircilik bakanlığı yeni bir proje başlatıyor. Garanti Mortgage’in, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği proje İstanbul’da İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor!

Türkiye'de son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği Chery markasının ekim ayı fiyatları göreni şaşkına çeviriyor. Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor! Peki, Chery Ekim ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Mest Villaları, Aydın ili, Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'nde konumlanıyor.  Kabasakal İnşaat tarafından inşa edilen Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Mest Villaları ne kadar? İşte detaylar...

Florya Yalı'da hemen anahtar teslim 4+1 daireler! 

Florya Yalı projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede hemen anahtar teslim fiyatıyla satışlar devam ediyor. Peki Florya Yalı'da 4+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Anahtar teslim fiyatı açıklandı! SEAT Tarraco 2023 model ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Anahtar teslim fiyatı açıklanan SEAT Tarraco 2022 ve 2023 modelleri ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Anahtar teslim prefabrik evler ne kadar? 1 günde hazır prefabrik ev 2 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev almak isteyen herkes için alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde, anahtar teslim uygun fiyatlı seçenekler sizi bekliyor. 2+1 prefabrik ev, 3+1 prefabrik ev seçenekleri betonarme bir evden daha ucuzdur. İşte, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik evlerin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022!

Kiracı ve mal sahibi kiralama döneminin başında sözleşme imzaladığı gibi, sözleşme sonunda da teslim tutanağı imzalayabiliyor. İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022...

anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi Haberi

anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.


Riskli yapıların kentsel dönüşümü için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğinde başlatılan “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi”nin ikincisi Bursa’da gerçekleştirildi. Bu amaçla; Bakanlık, sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşları ve Garanti Mortgage ile bir araya gelerek, kentsel dönüşümde banka odaklı bir organizasyon yapısı oluşturuldu. Proje ile oluşan organizasyon yapısıyla, banka tarafından oluşturulacak finansman modelleri ve proje ortakları sayesinde yeniden yapım sürecinde inşaatçı ve daire sahibi açısından daha güvenilir bir sistem sağlanacak.


17 Mayıs 2016 Salı günü Bursa Hilton Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısıyla, Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapılarak içeriği anlatıldı....