29 / 03 / 2024

Anas Al Refaı

Anas Al Refaı

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Eyad Trabulsı, Anas Al Refaı, Omaır Awadh ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Anas Ezzat Alagamı ve Ghofran Rehan ortaklığında kuruldu. 

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Attar tarafından kuruldu. 

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Kooperatiflerin kuruluş ve anasözleşme tebliğinde değişiklik 2018!

Kooperatiflerin Kuruluş ve Anasözleşme Değişiklik İşlemleri ile Kurucu Ortak Sayıları ve Çalışma Bölgelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Al Meda Internatıonal Seyahat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Meda Internatıonal Seyahat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Farıd Abudayeri Anas Tafesh ve Mohammed Alkhaldı ortaklığında kuruldu. 

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hady Ghyıath ve Anas Al Ajı ortaklığında kuruldu. 

Hqh Emlak Eğitim Hizmetleri Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hqh Emlak Eğitim Hizmetleri Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.Mouhannad Hamsho, Mohamad Hanı Hüneydi, Ebrahim Alkodmanı ve Anas Al Qdmany ortaklığında kuruldu. 

Baytturk Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytturk Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te A. A. A. Fakhry Al Refaı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atyaf İstanbul Turizm İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atyaf İstanbul Turizm İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Motazbellah Al Refaı tarafından 20 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Eyad Trabulsı, Anas Al Refaı, Omaır Awadh ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Kooperatif genel kurul toplantı kararı nasıl alınır?

Kooperatif genel veya olağan üstü toplantılarında; Kanun veya anasözleşmede aykırı hüküm bulunmadıkça Genel Kurul kararlarında ve seçimlerde oyların yarıdan bir fazlasına itibar olunuyor. Peki, kooperatif genel kurul toplantı kararı nasıl alınır?

Tatweer Internatıonal Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Internatıonal Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Imad A.O. Abdın, S.Husseın Alı Al Refa'ı, F.Farouq Abdul Kareem Alzu'bı ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi'nde kuruldu.

Anas Al Refaı Haberi

Anas Al Refaı

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Eyad Trabulsı, Anas Al Refaı, Omaır Awadh ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.


Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...