29 / 03 / 2024

Andapark Sultanbeyli projesi 2019

Andapark Sultanbeyli projesi 2019

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 288 konutluk yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı.

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Trend GYO Sultanbeyli projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Trend GYO Sultanbeyli Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Trend GYO Bursa Andapark Millet Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Andapark Millet Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Andapark Sultanbeyli'nin müteahhitlik sözleşmesi iptal edildi!

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Andapark Sultanbeyli projesi 2019 Haberi

Andapark Sultanbeyli projesi 2019

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sultanbeyli projesinin mütahitlik sözleşmesinin feshi hakkında açıklama yayınladı.

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için 29 Mayıs 2018 tarihinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesi, mevcut durumdaki yeni projelerimize konsantre olmak amacıyla iptal edildi ve proje askıya çıkarıldı. 

Trend GYO KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulumuz toplanarak aşağıdaki kararı almıştır:

08.03.2019 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile inşaat faaliyetlerini durduğumuzu bildirdiğimiz Andapark Sultanbeyli Projesi (Battalgazi Mahallesi 380 Ada 1 Parsel SULTANBEYLİ / İSTANBUL) için 29.05.2018 tarihinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesi, mevcut durumdaki yeni projelerimize konsantre olmak amacı ile 01.12.2019 tarihi itibari ile iptal edilmiş, sözü geçen proje şu...