18 / 04 / 2024

Android 13 güncellemesi

Android 13 güncellemesi

Teknoloji dünyasında yıldızı parlayan Xiaomi'nin Android 13 güncellemesi alacak modelleri piyasaya sızdırıldı. Peki Xiaomi modellerinden hangileri Android 13 güncellemesini destekleyecek? Detaylar haberimizde...

Enflasyon sepetinde gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı! TÜİK'ten yeni yıl güncellemesi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), enflasyon sepetinde güncellemeye gitti. Buna göre sepete eklenen maddeler olurken, gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı. İşte detaylar...

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

Kredi faiz oranları vatandaşların gündemindekini yerini korurken, pek çok banka kredi faiz oranlarını güncelledi. Peki konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka faiz oranları...

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine müjde! Emekli maaşına son dakika yüzde 37.76 zam güncellemesi!

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için Ocak 2024’te beklenen enflasyon zammına yönelik heyecan verici bir gelişme yaşandı. OVP’ye göre, 2023 yıl sonu enflasyon öngörüsü yüzde 65 olarak paylaşıldı. Bu, emeklilerin aylıklarında muhtemel bir artışın habercisi kabul ediliyor. İşte tek tek yeni maaş hesabı...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Emekli maaşına Orta Vadeli Program güncellemesi! Yüzde 37.76 zam müjdesi geldi! Yeni emekli maaşları tek tek hesaplandı!

Hükümetin açıkladığı, memurlar ve emekliler için Ocak 2024 zammının yanında enflasyon farkı ödemesi yapılacağını gösterdi. Yıl sonu enflasyon öngörülerine göre belirlenecek bu fark ödemeleri, memurlar ve emekliler için ekonomik anlamda pozitif bir gelişme olarak görülüyor.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Akaryakıt fiyatları 26 Ağustos 2023 güncellemesi: Motorine zam var mı, benzine indirim mi geldi?

Son dakika akaryakıt fiyatları güncellemesi geldi. 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına ilişkin son durum belli oldu.

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

Android 13 güncellemesi Haberi

Android 13 güncellemesi

Xiaomi'nin hangi modellerinin Android 13 sürümünü destekleyeceği bilgileri internete sızdırıldı. Google tarafından geçtiğimiz hafta Android 13 yazılım güncellemesinin gelişmesi için devam eden çalışmaların olduğu bildirilmişti. Buna istinaden Google, Android'e yeni gelecek yazılım güncellemesi olan 13'ün geliştirici ön izlemesini yayınlandı. Xiaomi'nin akıllı cihazlarına gelecek olan bu yeni güncellemenin bir kod adı olduğu duyuruldu.

Güncellemenin kod adı ise "Tiramisu" şeklinde olacağı Xiaomi teknoloji şirketi tarafından doğrulandı. Xiaomi, akıllı cihazlarındaki işletim sistemini Android sürümü ile güvenlik ve gizliliği telefonun merkezinde tutacak.

Peki Android 13 güncellemesi ile gelen özellikler neler? Sorunun cevabı haberimizde...

 Android 13 güncellemesine bakacak olursak yeni gelecek olan bu güncelleme ile akıllı cihazlarda dil kontrolleri, temalara özel ikon hazırlama, güvenlik ve gizlilik bu güncellemenin merkezinde olacak önemli özelliklerden.

Android 13...