29 / 03 / 2024

Ankara AKM Gar-Kızılay metro hattında son durum ne

Ankara AKM Gar-Kızılay metro hattında son durum ne

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

AKM-Gar-Kızılay Metrosu Kızılay kesiminde kazı çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay Metrosu ile ilgili olarak, "3 istasyon, 3,3 kilometrelik tünel hattından oluşan ve toplam proje bedeli 1 milyar 142 milyon lira olan AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nu 2022 sonunda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Halk GYO Kızılay binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Ankara merkezli "Kızılay Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Ankara AKM Gar-Kızılay metro hattında son durum ne Haberi

Ankara AKM Gar-Kızılay metro hattında son durum ne

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Abant'ta bir otelde gerçekleştirilen Demiryol-İş Sendikası İstişare Toplantısı'nda ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada raylı sistem altyapı çalışmalarının yoğun biçimde sürdüğünü kaydederek, Ankara AKM (M4)-Gar-Kızılay metro hattında yüzde 92 ilerleme seviyesine geldiklerini dile getirdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu 8,4 kilometre uzunluğa sahip Bakırköy (İDO)-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar (Kirazlı) metro hattında yüzde 67; 15,4 kilometre uzunluğuyla dikkat çeken Kocaeli-Darıca Sahil-Gebze OSB Metro Hattı'nda yüzde 41; 3,1 kilometre uzunluğa sahip Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda yüzde 9; 6,7 kilometre uzunluğa sahip Kayseri Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent Tramvay Hattı'nda yüzde 60; 6 kilometre uzunluğa sahip Bursa Emek-YHT-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı'nda yüzde 5 ilerleme seviyesine...