18 / 04 / 2024

ankara aktaş toki 3.etap

ankara aktaş toki 3.etap

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Aktaş 3. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Aktaş 3. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüttüğü projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap'ta 631,38 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 474 konut konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 2 yıldır alamadıkları ücretleri için yaptıkları eylemi sonlandırdı. Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı..

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

ankara aktaş toki 3.etap Haberi

ankara aktaş toki 3.etap

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede toplam 93 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.


Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilen Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Evleri fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor, 170 bin 49 TL'ye kadar ulaşıyor. 


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşin ödemelerde ise 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Başvuru dönemi bugün sona eren TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 2 Nisan Perşembe günü yapılacak. Projede başvuru bedeli olarak 2...