25 / 04 / 2024

ankara altındağda satılık gayrimenkul

ankara altındağda satılık gayrimenkul

Ankara İli Altındağ ilçesinde yer alan 8 adet gayrimenkulün toplam bedeli 5 milyon 615 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 20 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara'da satılık gayrimenkul 1 milyon 272 bin TL!

Ankara İli Altındağ İlçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 272 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul 22 Ekim 2013 tarihinde açık artırma usulüyle satışa çıkacak...

Ankara'da 6 adet satılık gayrimenkul 1 milyon TL!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan 6 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 6 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Ankara Altındağ 'da satılık gayrimenkul: 2 milyon liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığı 'ndan: Altındağ Karapürçek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkul 6 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak, gayrimenkulün muhammen bedeli iki milyon lira olarak belirlendi...

Ankara'da 12 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 312 bin 800 liraya!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Ankara Altındağ, Çankaya ve Sincan 'da bulunan 12 adet gayrimenkul 1 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 139 bin lira olarak belirlendi.

Ankara Altındağ 'da satılık 8 adet gayrimenkul: 1 milyon 350 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığından: Altındağ Sakarya Mahallesi 'nde bulunan 8 adet gayrimenkul 26 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

Ankara'da satılık 2 adet gayrimenkul: 1 milyon 560 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığından: Altındağ sınırları içerisinde bulunan 2 adet gayrimenkul 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Altındağ'da satılık gayrimenkul: 3 milyon 800 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığından: Altındağ'da bulunan gayrimenkul 24 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Başkent Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

ankara altındağda satılık gayrimenkul Haberi

ankara altındağda satılık gayrimenkul

Ankara İli Altındağ ilçesinde bulunan 8 adet gayrimenkulün en yüksek muhammen bedeli 1 milyon 600 bin TL en düşük muhammen bedeli ise 305 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller artırma usulüyle 20 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için