23 / 04 / 2024

Ankara Başkent Emlak Konutları Projesi

Ankara Başkent Emlak Konutları Projesi

Başkent Emlak Konutları 2019 yılı sonunda tamamlanacak. Emlak Konut'un satışa çıkaracağı Başkent Emlak Konutları'nda 1.901 konut ve 30 ticari birim olacak...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa fırsatı! 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Başkent Milli Emlak, Ankara ili, Çankaya, Sincan ve Akyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'ndaki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Başkent Emlak Konutları'nda yer alan 3 ticari ünite satışa sunuldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Ankara Milli Emlak'tan 18.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çubuk, Kahramankazan, Çankaya ve Sincan ilçelerinde yer alan 9 arsayı 18 milyon 707 bin TL'ye satıyor...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Ankara Başkent Emlak Konutları Projesi Haberi

Ankara Başkent Emlak Konutları Projesi


Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye Mahallesi'nde inşa edilecek olan Başkent Emlak Konutları projesi Emlak Konut GYO tarafından yarın satışa sunulacak.


Başkent Emlak Konutları projesi 24 blokta toplam 1.901 adet konut ve 30 ticari birimden oluşuyor. Başkent Emlak Konutları projesinin reklam yüzü Mustafa Ceceli oldu.


2019 yılı sonunda tamamlanacak olan Başkent Emlak Konutları projesinde depolar dahil dükkanların alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi.


181 bin 728 metrekare alanda hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark, cafe, restoran gibi ortak alanlar olacak.


9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi!



Tel: 0312 491 41 41

Web: http://www.baskentemlakkonutlari.com/

Gülcihan...