29 / 03 / 2024

Ankara Başkent Evleri

Ankara Başkent Evleri

Ege-Koop Başkent Evleri daire tipleri 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. Toplam 640 adet daire bulunan proje 150 milyon liralık yatırım değerine sahip."Ege-Koop Başkent Evleri nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Ege-Koop Başkent Evleri tanıtıldı!

Hüseyin Aslan, proje koordinatörleri Tuncal Salman ve Yusuf Turan, İzmirliler Derneği Başkanı ve A.Ü. Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı ile birlikte fuara katıldı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Ankara Başkent Evleri Haberi

Ankara Başkent Evleri

Ege-Koop tarafından hayata geçirilen Başkent Evleri projesinde daire büyüklükleri 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor. Projede daire tipleri 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı.


Ege-Koop Başkent Evleri toplam 640 adet daireden oluşuyor. Projenin yatırım değeri ise 150 milyon TL olarak belirlendi. 2015 Mart ya da Nisan ayında yapılması planlanan projenin daire satışları ise Şubat ayında başlayacak.


Ege-Koop Başkent Evleri projesinde sosyal olanak olarak açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve gölet gibi seçenekler sunuluyor.  


Ege-Koop Başkent Evleri nerede?

Ege-Koop Başkent Evleri'nin 80 bin metrekare toplam arsa alanı bulunuyor. Ankara- Eskişehir yolu üzerinde bulunuyor. 



Ege-Koop Başkent Evleri iletişim

Satış Ofisi:1337 Sk. No:16 K:7 AsHan Çankaya-Izmir

Tel :+90 (232) 484 07 07

Web:http://www.egekoop.org.tr/anasayfa

Tülay...