26 / 04 / 2024

ankara başkentray son durum

ankara başkentray son durum

Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda, (25 Ocak Çarşamba) itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Belediye memur alımı resmen başladı! KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın

Son zamanlarda belediye memur alımları ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişi memur alımlarını yakından takip ederken o belediyeden resmen açıklama geldi. KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte Ankara TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 yeni konut için tarih resmen değişti! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 yeni konut için tarih resmen değişti... Sakın kaçırmayın...

İş Bankası'ndan anında faizsiz 10 bin TL! Hemen başvurun! Son başvuru 31 Ocak 2023!

İşCep İş Bankası müşterileri, yılın son fırsatını kaçırmayın Başvuranlara 10.000 liraya varan taksitlerle faizsiz nakit avans fırsatı! Detaylar için tıklayınız...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

TOKİ'den başkentlilere son dakika müjdesi! O ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede toplam 212 adet konut yer alacak.

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.

ankara başkentray son durum Haberi

ankara başkentray son durum


Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün (TCDD) Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle, Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda, (25 Ocak Çarşamba) itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak. 

TCDD tarafından sürdürülen proje kapsamında yeniden yapılacak olan köprü ayaklarının imalatları nedeniyle yarın başlanacak çalışmalar süresince, mevcut karayolu köprüsü altında bulunan Kızılay yönündeki otobüs durakları da Sıhhiye Köprüsü ile Mavi Masa Birimi arasına alınacak. Bu sebeple de Strazburg Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na çıkış sağlayan yol da geçici süreyle taşıt trafiğine kapatılacak.

TCDD'nin Kızılay yönündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yol normal akışına dönecek. Daha sonra Ulus yönündeki çalışmalara başlanacağından, bu kez söz konusu yönde geçici şerit daraltması yapılacak.

TCDD yetkilileri, iki aşamada yapılacak çalışmaların toplam süresinin 40 gün olarak...