28 / 03 / 2024

ankara büyükşehir belediyesi arsa satışı 2015

ankara büyükşehir belediyesi arsa satışı 2015

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Etimesgut, Yenimahalle ve Çankaya'da yer alan 8 arsa toplam116 milyon 130 bin 276 TL bedelle 29 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ankara büyükşehir belediyesi arsa satışı 2015 Haberi

ankara büyükşehir belediyesi arsa satışı 2015


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait ekli listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar 2886 sayılı kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü ile ayrı ayrı ve peşin bedelle mülkiyet satışı yapılacaktır.

1 - İhale 29.01.2015 Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye ENCÜMENİ' nce yapılacak olan ihalede listedeki sıra takip edilecektir.

2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5 Belediyemiz hizmet binası 14. katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilir.

3 - İstekliler, Şartnamenin 3. Maddesinde yazılı ‘‘İhaleye girebilmek için isteklilerde aranan şartları’’ sağlamak zorundadır. Şartnameye uygun olmayan veya içinde şartname hükümleri dışında şartlar ihtiva eden...