28 / 03 / 2024

ankara çubuk kamulaştırma

ankara çubuk kamulaştırma

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Yenimahalle için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedikköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara'nın 4 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Çubuk, Sincan, Polatlı, Güdül ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı, Bala ve Polatlı sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Akyurt için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Akyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Bala için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Bala ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Ankara Bala için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Ayaş ilçesi ve Kızılcahamam ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ankara çubuk kamulaştırma Haberi

ankara çubuk kamulaştırma

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Çiftlik KÖK Karaali KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi.  Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31665 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Çiftlik KÖK Karaali KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı için