25 / 04 / 2024

ankara Ede Tower

ankara Ede Tower

Ankara'da hızla çoğalan yeni konut yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan konut yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan İncek ve çevresinde inşa ediliyor.

Ede Tower iletişim!

Detaş Konut projesi olarak yükselen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçeneklerini içinde bulunduran Ede Tower iletişim biglileri...

Ede Tower adres!

Detaş Konut güvencesiyle hayata geçirilen Ede Tower adres bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Ede Tower projesinde konut teslimlerinin Kasım 2015' te yapılması planlanıyor. Projede konut fiyatları ise 292 bin liradan başlıyor...

Ede Tower’dan babalara çifte mutluluk!

Ankara’nın en iddialı kule konut projelerinden Ede Tower, sunduğu ayrıcalıkların yanında babalar gününe özel bir kampanya ile uygun ödeme koşulları sunarken yaz tatilini de hediye ediyor.

Ede Tower 2015'te teslim edilecek!

Ede Tower, bugün düzenlenecek lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut AŞ" ile 'On-Taş inşaat" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi hızla ilerliyor

Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta!

Özel fiyatların uygulanacağı lansman ile satışa sunulacak Ede Tower’ da, kullanılan her ürünün markası ve modeli satış sözleşmesinde tüm ayrıntıları ile yer alacak. Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta yapılacak.

Ede Tower İncek'te yükseliyor! 2015'te teslim!

Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden İncek’te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Kocalar Gayrimenkul tarafından inşa edilen projenin temelleri 1-2 ay içerisinde atılacak. Projede Ankara İl'i Çankaya İlçesinde yükseliyor. Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Ankara One Tower Diplomatique'den çifte kampanya!

Tamamlandığında Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique, zirvede yaşam isteyenlere özel 2015’in son günlerini çifte kampanyayla tamamlıyor.

H&M Ankara One Tower'da mağaza açacak!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Toplam 306 adet konuttan meydana gelen Ankara One Tower projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Ankara Kayalar Tower fiyat listesi!

Toplam 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Ankara Kayalar Tower fiyat listesi kapsamında fiyatlar 165 bin liradan başlıyor.

Ankara Kayalar Tower satışta!

Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzasıyla Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Ankara Kayalar Tower projesi bugün satışa çıktı.

ankara Ede Tower Haberi

ankara Ede Tower


Ankara'da hızla çoğalan yeni konut yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan konut yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan İncek ve çevresinde inşa ediliyor. 


Başkent'in yeni çekim merkezlerinden Incek'te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor. 

inşaat sektörünün bilinen iki kuruluşu "Detaş Konut A.Ş." ile "On-Taş İnşaat Ltd.Şti" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, Mogan Gölü'nün yanı başında, Incek'in en gözde noktasında yor.



Ticari...