26 / 04 / 2024

ankara evi nerede

ankara evi nerede

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yaşar, Ankara Evi'ni 27 Aralık'ta hizmete açacaklarını bildirdi...

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara'daki Atatürk Evi müze olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Ankara'daki Atatürk Evi'nin müze olacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Stanley Kubrick'in evi nerede?

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez bugünkü yazısında Stanley Kubrick’in evini kaleme aldı. İşte Tez'in o yazısı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları!

TOKİ Ankara 2020 projesinde başvurular ne zaman? TOKİ Ankara 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Ankara 2020 nerede? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları...

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Merkez Ankara nerede? Lokasyon bilgisi!

Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

ankara evi nerede Haberi

ankara evi nerede


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan Ankara Evi’nde devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Yaşar, inşaatları tek tek gezmeyi de ihmal etmedi.


Yaşar, incelemeleri sırasında Ankara’nın bilim, kültür, sanat ve sergi evi olarak hizmet verecek ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Ankara Evi’ni 27 Aralık’ta hizmete sunmayı planladıklarının müjdesini de verdi. Çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Yaşar, “Vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu mekan, tamamlandığında Ankaralıların uğrak yeri olacak. Ankara dışından burayı ziyaret edecekler ise şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Bu mekanı en kısa zamanda halkımızın hizmetine açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.” dedi.


Yurt...