20 / 04 / 2024

Ankara Golfkent 1. Etap ne zaman teslim

Ankara Golfkent 1. Etap ne zaman teslim

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1. etap satışları devam ediyor.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

TOKİ'den Ankara'ya 1.508 konutluk 5 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 1.508 konut hayata geçirecek.

Merkez Ankara'da 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde yer alan ofisler için 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı sunuluyor...

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ankara'da 1+1 daireler 100 TL'den kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), Eserkent Sosyal Konutları'nda 1+1 şeklindeki 400 dairenin ihtiyaç sahibi yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 100 TL'ye kiraya verecek.

İstanbul-Ankara arası 1.5 saate düşecek!

İstanbul-Ankara arasında yolculuk imkanı sunacak olan süper hızlı tren yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek.

Ankara Golfkent 1. Etap ne zaman teslim Haberi

Ankara Golfkent 1. Etap ne zaman teslim

Ankara Golfkent, uluslar arası standartlara uygun golf sahası, yaya ulaşımını öne çıkaran kentsel tasarımı, hobilerinizi geliştirebileceğiniz sosyal donatı alanlarıyla mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Daire fiyatlarının 350.000 TL, villaların 700.000 TL’den başladığı projenin klasik dönem mimarisiyle tasarlanmış birinci etabın yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Modern mimari çizgisinde tasarlanan projenin 2. etabında 50 m2-300 m2 aralığında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere yaklaşık 2.640 konut ve villa, 9 delikli golf sahası bulunuyor. Konumu ve önemi itibariyle yepyeni bir yaşam biçimini amaç edinen proje, başkentin yatırım ve cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 


Uluslar arası standartlara uygun golf sahası, sosyal donatı alanları, klasik ve modern mimari tasarımıyla Ankara Golfkent “Avrupa İş Dünyası Ödülleri, EBA” tarafından 2 yıl üst üste ülke şampiyonu...