19 / 04 / 2024

Ankara İş Kule kira raporu

Ankara İş Kule kira raporu

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara’dan Kapıkule’ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “İstanbul-Ankara arasındaki YHT hizmeti için çalışmalara başlayacağız. Projenin önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız yaklaşık 4 milyar dolarlık çok önemli bir proje” dedi.

Ankara İş Kule kira raporu Haberi

Ankara İş Kule kira raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İş Kule kira değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.   

Dosya için