19 / 04 / 2024

ankara istanbul gebze köseköy hızlı tren hattı

ankara istanbul gebze köseköy hızlı tren hattı

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi hattının Gebze istikametinden başlayarak Ankara yönündeki Köseköy hatlarına kadar olan bölüme 27 bin 500 voltluk elektrik verilmesi nedeniyle vatandaşlara, dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Ankara, İstanbul, İzmir açıklaması: Bu üç ilde yakın sürede deprem var mı?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Ankara, İstanbul, İzmir illerindeki deprem beklentisini açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-İstanbul arası hızlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin dört bir yanında ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için durmadan, yılmadan çalıştıklarını kaydederek, Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacaklarını duyurdu.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de ekmeğin yeni fiyatı!

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye'nin önde gelen üç büyük şehrinde halk ekmeğe zam geldi!

ankara istanbul gebze köseköy hızlı tren hattı Haberi

ankara istanbul gebze köseköy hızlı tren hattı


Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi hattının Gebze istikametinden başlayarak Ankara yönündeki Köseköy hatlarına kadar olan bölüme 27 bin 500 voltluk elektrik verilmesi nedeniyle vatandaşlara, dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.


Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, projenin Gebze-Köseköy Kesimi Rehabilitasyon ve Yeniden İnşası Projesi kapsamında, Gebze tren istasyondan yaklaşık 500 metre İzmit istikametinden başlayarak, 56 kilometre boyunca tren hattının Ankara yönünden, Kartepe ilçesi Köseköy istasyonuna kadar olan bölümde elektrifikasyon çalışmasının yapılacağı bildirildi.


Elektrifikasyon testleri kapsamında, söz konusu hatta yarın saat 08.00'den itibaren 27 bin 500 voltluk yüksek gerilim verileceği ifade edilen açıklamada, can ve mal emniyeti açısından elektrikli tren hatlarının altında gezinilmemesi, direklere tırmanılmaması, iletkenlere yaklaşılmaması ve yere düşen tellere dokunulmaması gerektiği kaydedildi.


Açıklamada, can ve mal emniyetinin korunması için belirtilen uyarıların dikkate alınması...