19 / 04 / 2024

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramankazan’da hayata geçirilecek olan toplam 210 adet dükkânın temeli atıldı.

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!

Başkent Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yapımına başladığı millet bahçesinin maliyeti, öngörülenin üç katına çıktı. 2022 yılının Ağustos ayında 43,8 milyon lira ile yapımına başlanan projenin yarım kalan işleri için bu yılın Kasım ayında 82,7 milyon TL daha harcandı.

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve araziler satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Şereflikoçhisar ve Çubuk ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi Haberi

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ,  Ankara  Kahramankazan'a yeni bir millet bahçesi yapacak.  Ankara  Kahramankazan Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ankaralıların yüzünü güldüren Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanları da yer alacak.

Hayata geçirildiği şehirlerde konut fiyatlarını artıran millet bahçelerinin başkent Ankara'nın da değerine değer katması bekleniyor.

İhale ilanı:
Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası  ...